Redenen waarom het slim is om voor Google Adwords te kiezen

Er zijn een aantal dingen die je moet weten over Google Adwords voordat je er mee van start gaat. Er zitten namelijk grote voordelen aan Google Adwords, maar deze voordelen krijg je alleen wanneer je op de juiste manier van slag gaat. Lees snel verder en wij vertellen jou alles wat je moet weten over Google Adwords.

De kosten voor Google Adwords

Adverteren op Google Adwords is verre van goedkoop. Het is Google’s voornaamste inkomstenbron, dus je kunt wel nagaan hoeveel geld er mee wordt verdient. Afhankelijk van de populariteit van het keyword waar je op wilt ranken, betaal je al gauw een euro per klik. In sommige gevallen is het dus niet slim om voor Google Adwords te kiezen, omdat het simpelweg te duur is. Maar je zult zien dat de kosten per keyword ook afhangen van het product. Zo zal je een paar euro per klik moeten betalen om op het zoekwoord vliegtickets te adverteren. Wanneer je op het zoekwoord armbandje wilt adverteren zal dit bedrag een stuk lager liggen.

De voordelen van Google Adwords

Waar anderen middels SEO hard voor moeten werken om op de eerste plek in Google te komen, kun je met SEA door middel van een betaling op de eerste plek komen. Dit betekent automatisch meer bezoekers en inkomen. Het voordeel van Google Adwords is dat je heel gericht kunt adverteren. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat alleen mensen uit Nederland jouw advertentie te zien krijgen of alleen in de stad of het dorp waar je woont.

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php