4 simpele nagellak designs!

Ben jij het ook zo zat om telkens dezelfde gellak kleur op je nagels te zien en heb je geen idee wat je nog meer zou kunnen doen om je nagels wat op te fleuren? Dan is deze blog wel wat voor jou, wij gaan het namelijk hebben over 4 simpele nagellak designs die ook jij thuis kan uitvoeren. Let dus goed op, want zo kom je van je saaie nagels af! (Bron: Pink Gellac).

  1. Geen echt Design

Dit nagellak design is eigenlijk geen echt design aangezien het bestaat uit een basislaag en te gekke top coat. Hier is ook veel variatie op te maken! Je brengt op je nagels een basislaag aan in welke kleur je wilt, het liefst de kleur wit, zodat de toplaag goed uitkomt. Voor de toplaag gebruik je een kleurloze toplaag die gouden snippers heeft! Hierdoor lijkt het alsof je gouden marmer op je vingers gelakt hebt.

2. Vinger variatie

Om variatie te geven aan je nagellak designs kan je overwegen om 1 van de vingers op je nagels een andere kleur te verven. Denk bijvoorbeeld aan allemaal witte nagels met de ringvingers rood. Op de nagel waar een kleurtje op zit kan je een simpel streepjes of stippen design toevoegen in de kleur van de andere nagels. Zo komt er eenheid in je nagel design. 

3. Rainbow time

Om echt helemaal uit te pakken en lekker bezig te zijn met je nagels kan je altijd beginnen met een rainbow design op je nagels. Hiervoor heb je een super dun kwastje nodig en een witte basislaag op je vingers. Neem alle kleuren die je wilt en ga dan kris kras door elkaar over je nagels verven. Denk er vooral niet bij na, want hij leuker je het hebt, hoe leuker ze eruit zien!

4. Minimalistic

Dit design is erg minimalistisch en speelt met de natuurlijke vorm van je nagels. Met een witte basislaag verf je een zwarte streep erover die de uitgroei van je nagels volgt. Vervolgens zet je in het midden van je nagel een verticale streep die je eerste streep kruist en viola. Je nagel design is compleet!

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php