Professioneel printen

Printen

Elke ontwerper weet hoeveel kosten printen met zich meedraagt. Vistaprint weet hierop in te spelen en zorgt voor variërende kortingen en producten waarbij de professionaliteit behouden blijft. Bespaar bij het printen van je grafische uitingen door gebruik te maken van kortingen die  soms alleen tijdelijk en vaak in een bepaalde maand zijn. Daarbij spelen actiedeals een rol die de kosten laag houden, waarbij je een grotere hoeveelheid producten kan inslaan voor een goedkopere prijs.printing machine

Kwaliteit

Wat een essentieel onderdeel is van het printen is de kwaliteit. Of je nou drukwerk wilt printen op posters, mokken, kerstkaarten of foto’s, de klant kijkt naast je eigen ontwerp altijd naar de klasse van het product en die wordt voltooid door hoogstaand drukwerk. Vergeet dus niet bij het verzenden van drukwerk, om naar de resolutie van je bestand te kijken en of alle eisen van het drukwerk bedrijf worden gehanteerd.

Visitekaartje

Visitekaartjes zijn een groot onderdeel van het imago van een ontwerper of grafisch/commercieel bedrijf. Denk hierbij aan: de papierdikte, de glansafwerking (of juist een matte textuur), de afronding van de hoeken van je visitekaartje en een hoesje. Sommige bedrijven kiezen ervoor om helemaal wild te gaan en een visitekaartje te maken die gevouwen hoekjes heeft, een metallic textuur hebben of kiezen voor een linnen stof om hun bedrijfsgegevens in kaart te brengen.

Diversiteit

Wil je als ontwerper/bedrijf laten zien dat je van alle markten thuis bent, dan is het misschien wel een idee om meerdere producten vorm te geven door drukwerk. Een bedrijfs-mok die je collega gebruikt voor de koffie, een kalender die alle verjaardagen en vieringen van de werknemers en het bedrijf weergeven of een poster met een leuke quote die voor een gemotiveerde en gezellige werksfeer zorgt!

 

 

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php