Leer stap voor stap hoe je een website maakt

Voordat je begint met het maken van een website, is het van essentieel belang om goed geïnformeerd te zijn zodat je de juiste beslissingen neemt. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van leverancier, gebruikte technologieën, werkmethoden, enzovoorts. Vaak kunnen eenvoudige tips veel tijd en geld besparen.

  1. Voorbereiding

Voordat je op zoek gaat naar een Content Management Systeem of een serviceprovider, moet je de tijd nemen om je webproject precies te definiëren, idealiter in de vorm van een opdracht. Dit werk is essentieel om een type software te kiezen dat echt past bij jouw behoeften en wensen.

  1. Mogelijkheden vergelijken

De keuze van de provider en / of het gebruikte CMS is uiteraard een belangrijke succesfactor voor je website ontwerp. Je moet de tijd nemen om een grondige en zorgvuldige vergelijking uit te voeren om een echt aangepaste software te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld je website laten maken in Amsterdam, maar er zijn ook genoeg andere plekken waar een goed aanbod is.

  1. Website ontwerp

Zelfs als je de realisatie van je website aan een bureau toevertrouwt, is het goed om betrokken te worden bij alle fasen van het website ontwerp, van de homepagina tot het ontwerp van de modellen. Dit veronderstelt een beetje webkennis en veel gezond verstand!

  1. Ontwikkeling en onderhoud

Je hoeft geen programmeur te zijn om de ontwikkeling van een website te kunnen volgen. Met frequente uitwisselingen en een goede werkwijze, kun je vertragingen en problemen bij de levering van de website verminderen.

Jargontaal
De overvloed aan technologieën, hulpmiddelen en praktijken in de wereld van het web ligt aan de basis van een enorm semantisch veld. Het kennen van de definities van de belangrijkste termen die worden gebruikt bij het maken van een website, kan je enorm helpen om te communiceren met webprofessionals.

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php