De voordelen van een applicant tracking system

In dit artikel zullen wij de vijf voordelen van een applicant tracking system beschrijven. Een applicant tracking system is tegenwoordig een musthave voor de recruitment bedrijven. Toch wordt het niet alleen maar door recruitment bedrijven gebruikt, maar wordt het ook steeds aantrekkelijker voor de kleine en grote corporates in binnen en buitenland. Aan de hand van de hr recruitment software van Recruitee zullen wij in dit artikel de vijf voordelen van een applicant tracking system beschrijven.

Voordeel 1: je kunt direct een werken-bij site maken.
Geen moeilijke website meer in elkaar zetten, maar met een eenvoudige drag-and-drop van Recruitee kun je nu zeer eenvoudig een prachtige website maken. Alles is eenvoudig en goed aan te passen, een groot voordeel ten opzichte van andere CMS gebruiken.

Bovendien is het ook nog eens razendsnel;

Voordeel 2: bespaar geld met het promoten van vacatures

Je kunt de vacatures nu direct promoten door middel van de software, geen duizend verschillende accounts meer en onoverzichtelijke software. Alles bevindt zich nu binnen 1 systeem. Perfect voor de chaoot 😉

Voordeel 3: source de beste kandidaten

Een prachtige feature van Recruitee is dat je passief talent uit social media kunt importeren. Op deze manier kun je alle connecties via Facebook, LinkedIn, GIthub en Twitter met een druk op de knop importeren in de software. Het is daardoor nog eenvoudiger om samen met jouw team de toekomstige collega’s te vinden. De software van Recruitee is voor iedereen toegankelijk!

Voordeel 4: beheer je kandidaten in teamverband

Zoals eerder gezegd is het zeer eenvoudig om de geschikte kandidaten te beheren in teamverband. Je werken vanuit een systeem en hebt geen last meer van duizend verschillende systemen, notities, emails en accounts. Alles in een tool, wat wil je nog meer als recruiter?

Voordeel 5: Leren en optimaliseren

Dit is misschien wel het allermooiste van deze tool. De tool is niet alleen mooi vormgegeven, maar bovendien is de tool erg goed voor het analyseren van de verschillende data. De data die je ontvangt kan namelijk geoptimaliseerd worden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit applicant tracking system? Probeer het dan een aantal dagen gratis uit op de website van Recruitee.

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php