De palletbox biedt talloze mogelijkheden voor uw bedrijf

Is er binnen uw bedrijf sprake van grootscheeps vervoer van producten en/of productmiddelen? Of slaat u uw producten vaak voor langere tijd op? Dit doet u dan waarschijnlijk op pallets en in containers of vrachtwagens. De producten kunnen onderweg last hebben van schommelingen of verschuivingen, omdat ze los staan op de pallet. Met palletboxen bent u van dit probleem af. Dit zijn de originele pallets, maar dan met 4 omhoog staande zijkanten en eventueel een deksel. Zo kunt u efficiƫnt uw producten kwijt op de pallet, effectiever de producten inladen door een betere invulling van de ruimte en bent u er zekerder van dat uw producten heel aankomen op de eindbestemming.

Diverse afmetingen

Palletboxen kunt u met uw bedrijf aanschaffen in meerdere afmetingen, altijd op maat. Zo heb je net als bij de originele pallets de keuze uit grondmaten, maar met palletboxen ook keuze uit hoogtematen voor de zijkanten. De zijkanten zijn met de palletboxen simpel open te klappen, dus ook nog eens zeer handig in gebruik. Heeft u een voorkeur voor materiaal? Dat is ook geen probleem. U kunt kiezen uit kunststof, houten of stalen palletboxen, allen van stevige kwaliteit.

Voor allerlei oplossingen

Of hou nou gaat om vervoer of opslag, palletboxen zijn altijd handig en bieden optimale veiligheid voor uw producten. Vooral bij vervoer over de weg of over zee willen bedrijven nogal eens producten los op de pallet zetten, waarbij dan vaak gebruik wordt gemaakt van wikkelfolie. Dit is onhandig en vereist veel werk.

Geen losse producten meer

Uw producten op pallets staan vaak los, hetgeen ze gevoelig maakt voor diefstal of schade bij verschuivingen. Met palletboxen staan de producten vast op hun plek, hebben ze een goede beveiliging en kunt u ze met een gerust hart verschepen. Dit kan zowel in het interne bedrijfsproces, als ook bij export gerelateerde handelingen.

 

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php