Bedrukte pet voor jouw bedrijf

Je hebt ze sowieso wel al eens gezien: petjes met opdrukken. Ze duiken overal op: als promotiemateriaal op festivals en feestjes, in goodiebags op een warme dag aan zee of voor kinderen in pretparken, maar ook als teken van samenhorigheid zie je wel eens studentenverenigingen, sportclubs of jeugdverenigingen waar iedereen met een leuke opgedrukte pet rondloopt.

Deze caps zijn een leuk accessoire en mensen nemen al te graag een petje aan met jouw bedrijfsnaam op als je ze op de goede moment uitdeelt. Zo maak je reclame bij de mensen die ze dragen, iedereen die de petten ziet en mogelijke foto’s die ze ermee maken en delen.

Hoe kan je dan je eigen caps laten maken? Wel je kan deze makkelijk online ontwerpen en bestellen. Op verschillende websites is er een groot aanbod aan petten te vinden die je kan laten bedrukken met je persoonlijke opdruk. Je zoekt de pet die jij wil in de kleur die jij wil. Er zijn veel verschillende soorten petten, zo is er bijvoorbeeld de populaire trucker cap, deze heeft ongeveer hetzelfde model als een baseball pet, ze heeft een gebogen klep, een button bovenop en bestaat uit vijf of zes vlakken waarvan het voorste is gemaakt van gestoffeerd schuim en de rest bestaat uit plastiek gaas (mesh wordt dit genoemd) zodat ze een ademende werking heeft. Een ander populair model is de baseball cap, deze heeft ook een gebogen klep en een button, maar is vervaardigd uit katoen. Ze werkt met een klittenband sluiting aan de achterkant.

Nadat je het model en de kleur hebt gekozen, kan je online je ontwerp maken. Dit kan gewoon het logo van je bedrijf zijn, maar ook een speciaal ontwerp voor dit promotieartikel. Daarna kies je hoeveel je er wilt bestellen en binnen de kortste keren krijg je ze op het werk geleverd.

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php