4 effectieve giveaways voor op een beurs

Voor bedrijven kan het staan op een beurs een mooie manier zijn om zichzelf op de kaart te zetten en in contact te komen met bestaande klanten, potentiƫle klanten en andere connecties uit hetzelfde vakgebied. Naast het geven van informatie over een product of dienst is het voor een bedrijf ook een mooie kans op blootstelling van zaken als de huisstijl, de boodschap en het logo van het bedrijf. Giveaways zijn hiervoor uitermate geschikt. Daarom vind je hieronder een aantal effectieve giveaways voor op een beurs!

1. Schrijfwaren

Misschien voor de hand liggend, want welk bedrijf heeft er nou geen eigen pennen? Pennen zijn er inderdaad genoeg. Maar pennen zijn er in allerlei soorten en maten, en goed te bedrukken. Bedrukte pennen zijn effectieve giveaways omdat ze door veel mensen gebruikt worden. Dat betekent dat wanneer het design goed is, de boodschap van jouw bedrijf nog een tijd blijft hangen bij de doelgroep. En vergeet niet dat je ook met vorm kunt spelen. Zo zijn er bijvoorbeeld zelfs bedrukbare pennen te krijgen in de vorm van lipstick!

2. Keycord

Zoals eerder genoemd zijn relatiegeschenken met logo zeer effectief. Keycords lenen zich hier perfect voor en vormen een dankbare gadget om te krijgen. Het keycord is dus te bedrukken met jouw bedrijfsgegevens en heeft een afneembare sleutelhanger. Hij is uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een kleur kunt kiezen die past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

3. Transparante sleutelhanger

Uiteraard wil je opvallen op een beurs, en met een transparante sleutelhanger gaat dat gemakkelijker. Het is een simpele maar effectieve giveaway die dankzij zijn transparantie een echte blikvanger is. Aan de binnenkant kun je namelijk op een wit papiertje je bedrijfsgegevens of logo laten drukken.

4. Stroopwafels in blik

Deze giveaway doet het altijd heel erg goed. Vooral ook bij relaties uit het buitenland, want Nederland associeer je al gauw met dit lekkernij als je hier niet vandaan komt. Het blik is dan ook bekleed in Delfts Blauw, dus veel Hollandser wordt het niet. Maar het leuke van deze giveaway is dat de bovenkant te bedrukken is met het logo van jouw bedrijf. Gemakkelijk extra persoonlijk te maken dus. En als je het helemaal groots wilt aanpakken is het zelfs mogelijk om het gehele blik in jouw eigen design te laten drukken!

Met bovenstaande giveaways kun je met behulp van een krachtig design een hele goede indruk achterlaten!

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php