Volg een Cursus Visual Basic

Wij van doing-graphics zijn altijd bezig om ons zelf te verbeteren en nieuwe dingen te leren. Wij zijn gevorderden grafische vormgevers! Ben je echter nog niet zo sterk op grafisch gebied en wil je graag de beginselen leren van het visuele vak? Dan is een cursus visual basic echt iets voor jou. Deze cursus van master-it.nl heeft een goede reputatie en wordt door veel mensen gevolgd die interesse hebben in het maken van eenvoudige visuals.

Waar gebruik je visuals voor?

Je kunt visuals voor diverse media inzetten. Tegenwoordig is er een grote trend zichtbaar en dat is dat visuals steeds belangrijker worden, zo is bijvoorbeeld de infographic afgelopen jaar heel erg populair geweest. Een infographic is een afbeelding die informatie geeft op een visuele manier. De infographics worden veel gebruikt in populaire artikelen en helpen bovendien voor het ”virale” effect van een artikel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen zich sneller aangetrokken voelen tot een visual dan tot een grote lap met tekst.

Zie hieronder een mooi voorbeeld van een goede infographic van http://www.cavideoproduction.it

visual

De Basic Visual Cursus

Wat leer je eigenlijk allemaal in deze cursus? Het is een VBA cursus. De volgende punten komen aan bod: er wordt tegenwoordig heel erg gelet op user interface design. Dat wil zeggen dat de gebruiker steeds belangrijker wordt in het design. De gebruiker is de baas. Een goede visual moet dan ook de gebruiker meteen de weg kunnen wijzen. Verder richt de training zich op data types, maar ook op control structures en library functions. De visual basic cursus bevat verder belangrijke controls en properties.

Wat kost het?

De cursus bestaat uit maar liefst vijf dagen. De cursus is dan ook niet goedkoop en kost zo rond de €1300,-. Iedere dag worden er verschillende facetten behandeld van visual cursus. Wij hebben de cursus ook gevolgd en het is een absolute aanrader wat ons betreft.

About the Author

admin

No Comments

Leave a Reply

css.php